Lajm urgjent: Kishte në dorë dosjen “Babale”, ndodh e pabesueshmja me prokurorin e Krimeve të Rënda

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokurorin e Krimeve të Rënda, Përparim Kullurin.

Prokurori i Krimeve të Rënda u përball të hënën në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit me dyshimet për një kontakt më një person të dënuar në shtetit grek për kultivim të lëndëve narkotike si dhe të gjykuar në Shqipëri për një tentativë vrasje.