fbpx

Larg Shqipërisë Big Basta i ka disa fjalë për artin: “Dhe prap më m*t e bëjnë duke bërë këngë aspak me vlera…”

Prej 3 vitesh larg Shqipërisë, Big Basta ka  nisur një jetë të re në Zelandën e Re së bashku me familjen e tij.

Ata kanë një jetë të stabilizuar në Zelandën e Re dhe duket se as që e shkojnë nëpër mend rikthimin në vendlindje.

Për këtë vendim ka pas një arsye të fortë, të cilën Big Basta e ka shprehur i revoltuar përmes një postimi në “Facebook”. Reperi ka treguar se ai u shkëput nga muzika shqiptare për t’i siguruar jetën familjes së tij.

3 vjet e gjys shkëputje nga muzika shqiptare, për të ardhmen time dhe familjes sime. Që kur të shkoj 45-50 vjeç të mos kërkoj për punë në RTSH dhe të jem në gjendje të përballoj pleqërinë. Në Shqipëri, prapë pa të drejta autori, prapë pa pension artistik, prapë pa asnjë suport nga shteti(e patë vetë në kohën më të vështirë) dhe prap më MUT e bëjnë duke bërë këngë aspak me vlera. Qëllimisht po pështyhet mbi atë vend, turp!”, shkruan Big Basta.

 

Gjatë karantinës i gjithë sketori artistik ishte një nga më të goditurit, pasi qeveria nuk dha asnjë ndihmë për këngëtarët, aktorët, balerinët etj.