fbpx

Largohet drejtori i Tatimeve në Shkodër, kush merr postin? Ditmir Bushati pritet të zëvendësohet nga…

Drejtori rajonal i Tatimeve në Shkodër, Herion Jashari do të largohet nga posti i tij dhe vendin do ta zërë Myzafer Bushi. Ky i fundit ka qenë drejtor i degës së thesarit në Shkodër.

Mirëpo, sërish ndryshime të reja do të priten në ditët në vijim.

Nga ana tjetër pritet që i deleguar për qarkun Shkodër të rikthehet deputeti i PS dhe ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj për të zëvendësuar të deleguarin e mëparshëm Ditmir Bushati.