fbpx

Lë pas Angelina Jolie-n, ja kush është gruaja më e admiruar në planet

Angelina Jolie ka kaluar nga vendi i parë në vendin e tretë në studimin vjetor të YouGov ku përfshihen emra të rëndësishëm me ndikim botëror.

Gruaja më e admiruar për vitin 2019 është Michelle Obama.

Ish Zonja e Parë e Amerikës ndiqet nga Oprah Winfrey në vendin e dytë.

Përsa i përket listës së burrave, ajo mbetet e pandryshuar që nga viti i kaluar ku kryeson Bill Gates.

Barack Obama qëndron në vendin e dytë dhe kështu çifti Obama është praktikisht çifti më i pëlqyer i pranetit./real-news.tv