fbpx

Lefter Maliqi akuza të ashpra: Edi Rama do që të minojë Reformën në Drejtësi

Deputeti Lefter Maliqi ka akuzuar kryeministrin Rama në lidhje me Reformën në Drejtësi.

“Edi Rama ka një etje për pushtet dhe do të kapë gjithcka. Ambasadorja duhet të vendosë dorën tek Rama. Ai është përgjegjës për gjithcka. Padyshim që Rama do të minojë reformën, pasi ai ka 7 vjet në qeveri, keta kanë mbjellë Shqipërinë me drogë. Ka vetëm një fajtor për Shqipërind dhe ai është Edi Rama. Mundohet me të gjitha format që të kapë Gjykatën Kushtetuese”, tha Maliqi.