fbpx

Lëkura e bananes mund të përdoret përtej asaj që mendoni…

Sipas një studimi të vitit 2013, mesatarisht, rreth 40 milion ton lëkura banane hidhen çdo vit në mbarë botën.

Kjo është vërtet një humbje po ta dinit se lëvozhgën e bananes mund ta përdorni për të zbukuruar këpucët tuaja prej lëkure.

Dhe jo vetëm kaq, por lëvozhga e bananes është gjithashtu një zëvendësuese perfekte e fashës, sepse përmban shumë kalium, i cili ka një funksion shërues. /real-news.tv/