Librazhd, familja kërcënon të hidhet nga pallati

Një familje në qytetin e Librazhdit kërcënon se do të hidhet nga pallati.

Mësohet se familja me 5 anëtarë kërcënon se do hidhen nga kati i tetë i pallatit ku ata banojnë.

Shkaku dyshohet të jetë konflikti që familja prej 5 anëtarësh ka me fqinjët.

Fqinjët po bëjnë punime në tarracën mbi banesën e tyre

Në vendngjarje ka shkuar menjëherë policia dhe drejtues të bashkisë për të ç’tensionuar situatën.

Lër një koment