Lidhja e 7 Xhuxhave të Borëbardhës me kokainën

Sipas disa ekspertëve, emrat e personazheve te ‘Borëbardha me 7 Xhuxhat’, fshehin referenca për kokainën.

Për shembull, kur provoni kokainën për herë të parë, ndiheni të pafat që në anglisht quhet Dopey, një nga 7 xhuxhat.

Megjithatë, një tjetër personazh si Grumpy është gjithmonë i mërzitur dhe i nevrikosur, që nënkupton një person që ka shqetësime të vazhdueshme me kokën.

Ndërkohë, Sneezy teshtin vazhdimisht, duke nënkuptuar një hundë të rrënuar nga kokaina.

Edhe Bashful dhe euforia e Gongolo (i lumtur), konsiderohen si pjesë e abuzimit me lëndën e bardhë.

Dituria e Doc? Një referencë e qartë ndaj ndjenjës së plotfuqishmërisë që i përshkon ata që janë të varur nga kokaina.

Faza e fundit e varësisë, që është mpirja, përfaqësohet nga personazhi Pisolo (i përgjumuri). (real-news.tv)

Lër një koment