Lidhja me aktorin, flet për herë të parë Jonida Maliqi

Lidhja e këngëtares Jonida Maliqi me aktorin e humorit Romeo Veshaj është konfirmuar pas publikimit të një video ku ata ishin në një pishinë të përqafuar me njëri-tjetrin.

Jonida ka preferuar ta mbajë për vetë këtë romancë.

E pyetur nga Class se si i komenton titujt rozë të kohëve të fundit për një “Romeo” në jetën e saj këngëtarja ka thënë:

“Jeta ime personale dua të mbetet e tillë, ndaj mund të shprehem se jam e qetë dhe e lumtur momentalisht”.