fbpx

‘Lironi Neritanin’, qytetarët te Teatri brohorasin për aktorin e njohur

Sërish ka pasur përplasje për shembjen e Teatrit, ku shumë qytetarë dhe aktivistë kanë kërkuar lirimin e aktorit të njohur, Neritan Liçaj.

‘Lironi Neritanin’, dëgjohen zërat e tyre në kor.