LISTA/ 1104 emrat që fituan kredinë e butë në Tiranë

Plot 1104 familje dhe çifte të reja çifte të reja dhe të pastreha të Tiranës, do të kenë mundësi që përmes programit të kredisë së butë të sigurojnë një shtëpi.

Lista e Plotë/ Emrat i keni këtu

Lër një koment