fbpx

Lotaria Amerikane, Ambasada e SHBA: Mos harroni këto 5 këshilla

Ambasada e SHBA në Tiranë ka publikuar një video në faqen zyrtare të Facebook, teksa jep 5 këshilla të vlefshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të aplikojnë për lotarinë amerikane në mënyrë që të mos bëjnë gabime, por ta plotësojnë saktë.

Ambasada e SHBA në Tiranë ka publikuar një video në faqen zyrtare të Facebook, teksa jep 5 këshilla të vlefshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të aplikojnë për lotarinë amerikane në mënyrë që të mos bëjnë gabime, por ta plotësojnë saktë.

Statusi i plotë i Ambasadës

Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2020? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit ?https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve mëposhtë, duke përdorur #pyetanen.

5 Këshilla për Aplikimin e Lotarisë Amerikane

??️ | Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2020? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit ? https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve mëposhtë, duke përdorur #pyetanen ??️ | Applying for the DV Lottery 2020? Keep in mind these 5 simple rules when applying. Go to our website and read this year’s DV Lottery instructions ? https://bit.ly/2xUgYqC or post your question in the comments’ thread below, using #pyetanen #DV2020

Publiée par U.S. Embassy-Tirana sur Jeudi 11 octobre 2018

Lër një koment