fbpx

LSI reagim bombë për pr.ligjin e “Ramës”: Koha për të stopuar ‘pushtuesin’

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, ka kërkuar nga mediat që të bojkotojnë aktivitetet e kreut të qeverisë Edi Rama duke marrë shkas nga projektligjet për mediat që sipas tij tentojnë të censurojnë mediat.

Vasili shprehet se është detyrë e mediave, gazetarëve dhe pronarëve të tregojnë integritet profesional.

Vasili shton se: Shqipëria po bëhet shembull i shkeljes në mënyrë flagrantë të lirisë së medias. Koha t’i thoni ndal këtij individi, këtij pushtuesi”