fbpx

Lufta kundër COVID-19, Trump bën gjestin e rrallë

Në luftën kundër COVID-19 duhet të kontribuojnë të gjithë. Ky ishte mesazhi i gjestit të fundit të Presidentit Trump.

Sekretarja e shtypit në Shtëpinë e Bardhë, Kayleigh McEnany, ka njoftuar se presidenti i SHBA- së Donlad Trump do të dhurojë pagën e tij të 3 muajve për Departamentin e Shëndetësisë dhe Shërbimeve Njerëzore.

Në një konferencë për mediat ajo ka bërë me dije se kjo shumë do të shkojë për të zhvilluar terapi të reja në lidhje me vaksinën ose ndonjë ilacc për të parandaluar Covid-19. “Ja çeku prej 100 000 dollarësh. Ky do të shkojë direkt nga Presidenti Trump, i cili pagën e tij nuk e tërheq, por e kalon për iniciativa bamirësie, tek kërkimi për Covid-19”,  tha McEnany  duke treguar edhe një çek  që mbante në dorë.