fbpx

Macron: Bota, në prag të një kohe lufte

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, gjatë një fjalimi të mbajtur në Gjenevë sot tha se bota po kalon në një krizë të thellë, dhe mund të jetë në prag të një kohe të luftës

Unë mendoj se kaosi është këtu dhe është përgjegjësia e brezit tonë që të mos presim për një luftë të re, por të shohim gjendjen në botë ashtu siç është”, tha Macron.

Nga protestat e zhvilluara prej muajsh nga ‘Jelekverdhët’  pozicioni i Macron është dëmtuar. /real-news.tv/