Mashtrimi/ “Do të jetë një park spektakolar”, por çfarë ndodhi vërtet me hapësirën te diga

Sot paradite është denoncuar nga ana e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit dhënia e të paktën 10 lejeve ndërtimi në zonën e liqenit nga Bashkia e Tiranës.

Lidhur mbi këtë, ka reaguar dhe sociologu Ergys Mërtiri. Përmes një postimi në rrjetet sociale ai shkruan se suksesi i mashtruesit është kur rrenën e thotë me një vendosmëri të plotë, pa iu dridhur qerpiku.

“Suksesi i mashtruesit është kur rrenën e thotë me një vendosmëri të plotë, pa iu dridhur qerpiku.

Dhe më interesantja në këtë video është kur thotë: “Njerëzit janë të qartë, kush e ka seriozisht këtë histori dhe kush e ka fjalë fushate”!

E vërtetë, tashmë është plotësisht e qartë, edhe për ata që kanë pasur dyshime katër vjet më parë.”, shkruan në Facebook Mërtiri. /real-news.tv/