fbpx

Maskat e skaduara, SPAK nis hetimet

Pas denoncimit të bërë para pak ditësh nga Partia Demokratike për mënyrën sesi Ministria e Mbrojtjes kishte zhvilluar një tender për shpërndarjen e ushqimeve, duke ia dhënë një kompanie kompjuterësh në Maqedoni,  Prokuroria e Posaccme Anti Korrupsion ka nisur hetimet.

Sipas A2, nesër prokurorët thanë se pritet që me anë të shortit të caktohet dhe prokurori i çështjes. Padia e PD-ës ka mbërritur në prokurori me postë.

Pritet që në ditët e karantimit prokurorët të kryejnë disa veprime hetimore, ku nuk përjashtohet edhe pyetja e zyrtarëve të lartë të kësaj ministrie.