fbpx

Mbledhja e Qeveisë/ Në Kosovë merret vendimi shumë i rëndësishëm sa i përket hapjes së kufijve

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e ditës së sotme ka miratuar disa vendime të rëndësishme.

Mësohet se Qeveria ka miratuar edhe vendimi për hapjen e kufijve shtetërorë të Republikës së Kosovës me Republikën e Shqipërisë, Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe me Republikën e Serbisë.