fbpx

Mbrëmje e shfrenuar mes drogës dhe alkoolit, të rinjtë dalin lakuriq rrugëve

Disa universitetet e kanë rutinë dhe organizojnë festa të ndryshme, në mënyrë që të sapoardhurit të njihen me njëri-tjetrin dhe me institucionet një javë para se të fillojë shkolla. Kjo në Angli është diçka e cila nuk mungon prej vitesh dhe studentët e kanë ritual për çdo fillim viti universitar.

Pjesë e këtyre festave “të çmendura” janë thuajse të gjithë të rinjtë. Ato cilësohen si mbrëmje të shfrenuara nëpër lokalet e natës mes drogës e alkoolit.

Shumë prej femrave kanë qenë thuajse të zhveshura dhe kanë ekspozuar pjesë të ndryshme të trupit.

/real-news.tv/