Me bikini mbi elefant (Foto)

kim.jpg

Kim Kardashian e ka shumë të qartë se çfarë duhet veshur kur i hipën një elefanti.

38-vjeçarja u fotografua në Bali me bikini sipër një elefanti.

Pas elefantit, Kimi i kushtoi kohë fëmijëve të saj, North dhe Saint.

kim1 kim14 kim13 kim12 kim11 kim10 kim9 kim8 kim7 kim6 kim5 kim4 kim3 kim2
<
>
scroll to top