Më borën vijnë problemet, bllokohen 115 familje

bora-diber-5-600x450_1548270791-1102274.jpeg

115 familje në Terrnov e Madhe dhe Terrnov e Vogël në Bashkinë e Bulqizës janë bllokuar totalisht si pasojë e reshjeve të mëdha të borës.

Bora ka arritur deri me metra dhe vazhdon të bjerë.

Të bllokuara kanë mbetur edhe disa fshatra të tjerë të Qarkut të Dibrës. /Real-news.tv/

scroll to top