fbpx

Me gota vere dhe kikirikë, kryeministri Rama mbledh familjen (FOTO)

Kryeministri shihet mjaft i lumtur në krah të bashkëshortes së tij Lindës. Pjesë e tavolinës së tyre janë edhe tre fëmijët, Rea vajza e Lindës, Gregu, djali i Ramës dhe Zahoja i vogël, fëmija i vetëm i Lindës dhe kryeministrit Rama.

Kryeministri Rama

Kryeministri Edi Rama ka qenë gjithmonë i rezervuar përsa i përket fotove familjare.

Shpeshherë ai ka publikuar foto me të voglin e tij Zaho, por pa I treguar fytyrën plotësisht.

Vetëm para pak minutash, Rama ka postuar një foto në rrjetin social Instagram panoramën e familjes së tij.

Kryeministri shihet mjaft i lumtur në krah të bashkëshortes së tij Lindës.

Pjesë e tavolinës së tyre janë edhe tre fëmijët, Rea vajza e Lindës, Gregu, djali i Ramës dhe Zahoja i vogël, fëmija i vetëm i Lindës dhe kryeministrit Rama.

Në këtë foto shohim për herë të parë fytyrën e Zahos.

Familja e kryeministrit shihet që po konsumojnë verë të kuqe dhe e kanë shoqëruar atë me kikirika.

Foto e postuar nga Rama në Instagram

Lër një koment