Me kë e ndan shtratin Ledri Vula ?

640-0-5b127f534c208_1542706774-269421.jpg

Reperi Ledri Vula njihet për dashurinë e tij ndaj qenit të familjes së tyre.

Familja Vula e kanë mirëpritur edhe qenin e tyre të cilin ka kohë që e mbajnë dhe kujdesen për të.

Xheraldina Vula shpesh publikon foto në Instagram me të dhe shihet se i kushton mjaft kohë.

E kohën e lirë edhe Ledri Vula e kalon me qenin e tyre, madje loz me të edhe në shtrat.

Këtë e bëri të ditur nëpërmjet publikimit të disa imazheve në Instastory, kurse dihet se Ledri e merr shpesh me vete qenin në ditët kur ka nevojë për relaks.

scroll to top