fbpx

Me këngë patriotike, studentët e Elbasanit bllokojnë rrugën

Studentët e Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan janë mbledhur fillimisht para hyrjes së universitetit dhe më pas kanë marshuar në bulevardin kryesor të qytetit.

Me pankarta në duar dhe këngë patriotike studentët kanë mbushur rrugët e qytetit duke kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre nga qeveria.

Studentët nuk e kanë vendosur ende nëse do i bashkohen protestës në Tiranë. Ndërkohë është bllokuar qarkullimi në aksin e rrugës kombëtare Elbasan-Bradashesh.

  

Lër një koment