fbpx

Më në fund! Zbulohet “zhdukja” dhe rikthimi i fuqishëm i Loredanës

Më në fund është bërë me dije arsyeja se përse Loredana mbylli Instagramin si dhe pse u rikthye shpejt.

Lajmin e ka dhënë faqja Modus Mio në Instagram, e cila shkruan se Loredana është rikthyer për të mbrojtur fronin e saj:

“Mbretëresha Lori është rikthyer për të mbrojtur fronin e saj. Më në fund me një album të ri Medusa që do të lancohet në 11 dhjetor. Cover-in mund ta shohim në fillim”.