Me simbole antishqiptare, nuk lejohen të hyjnë në Shqipëri ekstremistët grekë

Varrimi i Kostandino Kaçifas, ekstremistit grek që qëlloi mbi policinë shqiptare po shndërrohet në mënyrë skandaloze në një peligrinazh nga ana e ekstremistëve dhe grekëve antishqiptarë.

Me qindra janë paraqitur sot në Kakavijë për të marrë pjesë në varrimin e Kacifas në Bularat të Giirokastrës.

Por ndërkohë nga ana tjetër policia shqiptare ka marrë masat e domosdoshme.  Qindra grekë janë kontrolluar imtësisht në kufi, ndërsa ka pasur edhe nga ata që nuk janë lejuar që të futen në Shqipëri.

Një grup prej 8 personash me bluza ku shkruhej ‘Vorio Epir’ të cilët nuk janë lejuar të futen në Shqipëri.

Lër një koment