fbpx

Me vështirësi në frymëmarrje, Bebe Rexha do bëjë operacion

Këngëtarja shqiptare, që jeton ën SHBA dhe e njohur në të gjithë botën, Bebe Rexha do t’i nënshtrohet një operacioni.

Kjo për shkak të infeksionit të  sinusit që pu vuan prej ditësh.

Këngëtarja u shpreh se mezi merr frymë dhe se kishte dhimbje koke prej ditësh.

“Shkova tek doktori për infeksionin e sinusit që nuk po largohet dhe më tha që më duhet t’i nënshtrohem një operacioni”, thotë Bebe.