Mendojmë se po jeton si në përralla, por në të vërtetë…

Pinc Harry dhe dukesha Meghan Markle jetojnë në Frogmore Cottage në Windsor ku po rrisin dhe fëmijën e tyre të parë, Archien. Frogmore Cottage është një dhurtë nga Mbretëresha për Harryn dhe Meghan.

Por me sa duket dhe për të famshmit jetesa nuk është aq e leht sa na duket neve kur e shohim. Disa burime për “RadarOnline” kanë zbuluar se dukesha ka filuar të shfaqë  pakënaqësi  në lidhje me jetën që bën.

Në fillim ndjenja e të qenurit pjesë e familjes më të famshme në botë është e mrekullueshme. Në çdo cep  një ndërtesë jo vetëm të njohur por edhe historike. Por sapo të vjen përballë realiteti nuk është  dhe aq e bukur si jetë. Në këtë fazë ndodhen tashmë Harry dhe Meghan”, janë shprehur këto burime.

Frogmore Cottage e bën dukeshën të ndihet e izoluar dhe  e kufizuar  dhe kjo gjë nuk po i pëlqen aspak.