fbpx

Merret vendimi, ja kur do të mbahet Asambleja e Partisë Socialiste

Asambleja e Partisë Socialiste do të mbahet në javën e parë të tetorit.

Ajo do organizohet në 3 rajone, një në Shkodër, Fier dhe Tiranë për të bërë të mundur respektimin e masave anticovid  dhe do të lidhen me njëra tjetrën online, ku do të njoftohen dhe vendimet.