fbpx

Mesazhet ironike të studentëve në pankartat e protestës

Të indinjuar për situatën në të cilën ndodhen, studentët nuk kanw nguruar që të përcjellin mesazhe ironizuese kundër qeverisë dhe ministres së Arsimit, Lindit Nikolla. Me thirrje në kor kundër negociatave por gjetjen e zgjidhjeve për 8 kërkesat e tyre, të rinjtë kanë shpalosur me vizatime dhe fjalë në pankarta, konstatime dhe shigjetime të ndryshme.

Në disa prej tyre siç mund të shikoni dhe në fotogaleri shkruhet: “Z. Kryeministër, na ktheni përgjigje deri në ora 16.00, se kemi kurs gjermanishte në orën 17.00”; “Shkurtoni kostot, jo ëndrrat”; “Kafshatë që s’kapërdihet është or vlla tarifa”; “Pranoni kërkesat se na çatë Edin”, e të tjerë.

Screenshot_43 Screenshot_44 Screenshot_45 Screenshot_46 Screenshot_47 Screenshot_48 Screenshot_49 Screenshot_50 Screenshot_51 Screenshot_52 Screenshot_53 Screenshot_54 Screenshot_55 Screenshot_56 Screenshot_57
<
>

Lër një koment