Mësuesja i dërgoi foto +18 dhe mesazhe të pista të miturit, i ndodh gjëma

Një ndihmës mësuese është vënë në pranga pasi akuzohet se dërgonte mesazhe dhe video të pahijshme drejt nxënësit të saj 15-vjeçar. Ngjarja mësohet të ketë ndodhur në shkollën Greenway në Arizona.

23-vjeçarja Christmas White, kishte filluar të bënte praktikën në këtë shkollë ku më pas ishte bërë edhe ndihmës mësuese. Mediat lokale shkruajnë se asaj i kishte rënë në sy që ditën e pare të shkollës një nxënës 15-vjeçar të cilin e kishte si synim që ta bënte për vete.

White mësohet se i ka dërguar 15-vjeçarit, emri i të cilit është preferuara të mbahet i fshehtë nga autoritetet, video me përmbajtje +18 dhe foto ku vetë ishte e zhveshur.

Por mësuesja tashmë është arrestuar dhe mbi të rëndojnë akuzat e shpërdorimit të detyrës dhe të abuzimit me të mitur.

Vetë nxënësi është shprehur se nuk ka kryer asnjëherë marrëdhënie me mësuesen pavarësisht tentativave të saj. në momentin që 15-vjeçarit i janë dërguar foto dhe video me përmbajtje të papërshtatshme, ai u kishte treguar familjarëve të tij.

Pas kontrollit të telefonit të djalit janë zbuluar mesazhe dhe video ku mësuesja ishte e zhveshur.