Meta i përgjigjet ‘dhëmbë për dhëmbë’ Ramës: Nuk kam nevojë për…

Presidenti i vendit Ilir Meta i ka dhënë përgjigje deklaratës së bërë nga kryeministri Rama vetëm pak më parë gjatë bashkëbisedimit të tij me mediat, teksa u shpreh i keqardhur për situatën e tij të vështirë dhe ishte i gatshëm ta ndihmonte nëse do ti kërkonte ndihmë.

“Unë e falënderoj për solidaritetin, po të kem ndonjë problem, nevojë për piktura nuk kam, se ai ka qenë për atë punë, megjithatë ndonjë gjë të vecantë mund ta pranoja. Parametrat e mi janë gjithnjë e një përmirësim, jam gati për majën më të lartë që ka vendi, se nuk dua të largohen, për majën e Korabit, nëse e ka me dëshirë të na bashkëngjitet është e mrekullueshme, e di që ka vështirësi në malet e Tropojës, por në Dibër më të lehtë do të ketë “-tha Meta