Meta takim me përfaqësues të shoqatës “Tirana”

Screenshot_12-8.jpg

Presidenti Ilir Meta ka pritur në një takim përfaqësues të shoqatës “Tirana”. Përmes një postimi në “Facebook”, Kreu i Shtetit  me nota të larta vlerësimi ndaj kësaj shoqate, shkruan se mbrojtja dhe promovimi i vlerave të trashëgimisë historike, kulturore dhe kombëtare duhet të jetë prioritet për të gjithë ne.

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/photos/pcb.2094889610557301/2094889500557312/?type=3&theater

scroll to top