fbpx

“Mirë, mirë po atë drekën s’na e dhe akoma”. “Zihet ngushtë Ministri”, jep përgjigjen e befasishme

Komisioni i Veprimtarisë Prodhuese është shoqëruar sot me batuta mes Ministrit të Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi dhe deputetëve, teksa kanë diskutuar aktet normative për sigurinë në plazhe.

Pjesëtarët në Komision ‘lavdëruan’ ministrin e Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi “për begenisjen qoftë në komision qoftë dhe në raste të tjera”. Njëri prej deputetëve shprehet: “Mirë, mirë por drekën nuk na e ka dhënë akoma”.

Ndërsa Ilir Beqja është përgjigjur se në “këtë kohë virusi nuk na lejohet të shkojmë bashkarisht në restorante”.