Mirela Kumbaro me pullë të kuqe

Në një status të Ministres së Kulturës Mirela Kambo gjatë ditës së djeshme ne Twitter është bërë jo vetëm objekt bisede po ka çuditur dhe masën e gjerë të publikut.

Ne këtë status ka dashur të huazoje fjali nga aktori amerikan John Waters por ka ardhur pak e shëmtuar për publikun shqiptar dhe jo vetëm pasi ka përdorur fjale pa vend. Nuk kanë munguar komentet në të cilat shprehet pakënaqësia ndaj ministres. Shumë prej tyre kanë shkruar të revoltuat në hapësirën e komenteve duke shprehur rritim për mënyrën e shprehjes së zyrtares së lartë.

Kumbaro u bën thirrje të rinjve t’ i rikthejnë vëmendjen librit dhe mesa duket ministra jone ka gjetur mënyrën e gabuar për te përcjellë kete lloj mesazhi për te rinjtë pasi pas postimit te shprehjes është përhapur ne mënyre virale dhe nuk kane munguar komentet, sarkazmat dhe ironite nga te gjithë.

 

“Ne duhet të kemi sërish libra të mirë. Nëse shkon në shtëpinë e dikujt që s’ka libra, mos shko në shtrat me të. Mos e lejo atë të të eksplorojë ty para se të eksplorojë universet sekrete të librit.” – ka shkruar Kumbaro.

 

Lër një koment