Mjegulla e dendur ‘pushton’ Shqipërinë

Për shkak të temperaturave të ulta dhe kushteve atmosferike, mjegulla ka kapluar disa zona të Shqipërisë.

Mjegull e dendur është raportuar edhe në zonën e Kurbinit duke sjellë vështirësi kështu në lëvizjen e automjeteve.

Mësohet se mjegulla ka përfshirë zonën e Kurbinit në pjesën e ultësirës.

Mjegulla ka krijuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve në segmentin e autostradës Milot deri në afërsi të Fushë-Krujës.