fbpx

Modelet rrëfejnë sekretet për një bark të sheshtë

VnfUSHMd.jpg

Ato vetë nuk do t`jua tregojnë, por I kanë disa sekrete që duken gjithmonë në formë fizike perfekte.

E para, nuk hanë shumë. Shumë njerëz që provojne dietat dhe kufizohen nga ushqimi, e gjejnë veten pastaj që hanë c`të gjejnë përpara. Hileja janë porcionet. Nuk duhet të jenë të mëdha.

Nuk e lënë asnjëherë pas dore aktivitetin fizik.

Shmangin bukën, makaronat dhe ëmbëlsirat; hanë perime, sallata, mish gjeli e pule, peshk.

E thyejnë urinë edhe me gjëra të vogla, edhe përpara një spektakli apo prapa skenës. Kur ha vakte të vogla por që japin energji, barku nuk fryhet. Ketu ndihmojnë dhe frutat e thata apo ato normale.

Ato ushtrohen, është e vërtetë, por me rëndësishmja, ecin shumë.Ecjet e mëngjesit sidomos I kanë të përditëshme.

Preferojnë cajin në vend të kafes; kafja mund të shkaktojë fryrje, ndërsa caji ka efekt detox.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303