Mozaiku i Shën Terezës në duart e Kardinal Torshanit

nene-tereza.jpg

Presidenti i Republikës së Shqipërisë Ilir Meta i ka dhuruar një mozaik të Shën Nënë Terezës kardinalit shqiptar Torshani.

“Në mirënjohje të respektit e përkujdesjes që tregon ndaj Kardinalit tonë Troshani dhe komunitetit shqiptar në Arkipeshkvinë e tij, i dhurova Kardinalit të Firences Xhuzepe Betori një mozaik të Shën Nënë Terezës, të punuar me dashuri nga artist shqiptar” shkruan kreu i shtetit në rrjetin social facebook ku ka publikuar edhe foton e veçantë të mozaikut

scroll to top