fbpx

MSH jep të dhënat: 15 raste me COVID-19 brenda 24-orëve të fundit

Ministria e Shëndetësisë ka konfirmuar pak më parë 15 raste të reja me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit, nga të cilët 10 janë vetëm në Tiranë, 2 në Kamëz dhe 3 në Shkodër.

Sa i takon dy të prekurve në Kamëz, ata janë infektuar në një ceremoni mortore dhe ISHP bëri thirrje për shmangien e tyre.

Vijon…