fbpx

Muzeu fton njerëzit që të vijnë… nudo

Një muze në Kolumbi I ftoi njerëzit që të vinin ta vizitonin atë… krejtësisht të zhveshur.

Muzeu “Pedro Nel Gomez”, në Antiokia, u vizitua nga rreth 50 persona, të gjithë nudo. Këta nudistë u ftuan nga vetë muzeu për ekspozitën me titull “Zhveshja, manifesti dhe liria”.

Sigurisht që edhe pikturat kishin vetëm një temë: nudizmin.

Lër një koment