Në flakë një pyll në Elbasan

Një sipërfaqe e madhe me pisha është përfshirë nga flakët në Elbasan. Zjarri mësohet se ka rënë në një pyll në fshatin Mengël të Elbasanit, ku afër ndodhen banesa dhe mund të rrezikohen edhe jetë njerëzish.

Dyshohet se zjarri është vënë qëllimisht nga persona ende të pa identifikuar. Zjarrfikësja ka mbërritur në vendin ku ka rënë zjarri, por është i vështirë për të ndërhyrë me autobotet për shkak të terrenit.