fbpx

“Në hotel…”/ Larg vëmendjes publike, ja me çfarë po merret Linda Rei

Linda Rei është një personazh publik që me deklaratat e saj gjithmonë ka qenë në qendër të vëmendjes. Së fundmi ajo ka qenë e ftuar në emisionin “Late Night Show”, në RTV Ora. E pyetur nga Kastro Zizo se me çfarë merret këtë kohë që ka qëndruar larg vëmendjes së mediave, Linda Rei ka qenë disi e rezervuar duke folur në vija të përgjithshme.

Ajo shprehet se jeton në Veleta të Maltës dhe përpiqet ta shijojë jetën e saj. Kastro Zizo: Ke rënë qetësi në jetën tënde publike, me çfarë po merresh realisht?

Linda Rei: Realisht po merrem me jetën time, me punën me make up-in, me kineman. Ka një vit e gjysëm që nuk flas shqip.

Kastro Zizo: Njerëzit duan të dinë si ha bukë ti, si paguan qiranë?

Linda Rei: Këtë muaj qiranë ma dhe ti, këpucët i bleva vetë.

Kastro Zizo: Këtu je në hotel apo në shtëpi?

Linda Rei: Në hotel, nuk kam shtëpi në Shqipëri.