fbpx

Në prag divorci Cardi B e thotë troç: “E vetmja gjë që më ktheu te ai ishte pe*isi i tij”

Reperja e  njohur Cardi B konfirmoi se është bashkuar përsëri me burrin e saj Offset vetëm një muaj pasi paraqiti kërkesën për divorc duke cituar se bashkimi ishte ‘prishur në mënyrë të pakthyeshme’ dhe ‘nuk ka asnjë perspektivë për një pajtim’.

Reperja 28-vjeçare publikoi disa statuse në rrjetin social Twitter (por që tashmë janë fshirë) duke pretenduar se ajo ishte vetëm me të për burrërinë e tij dhe mohoi që ai të ishte abuziv emocionalisht me të.

Një ndjekëse shkroi se reper Offset, gjithashtu 28 vjeçar, është një ‘abuzues’ dhe Cardi shkroi: ‘Abuziv? Vajzë, unë jam ajo që bëj goditjen dhe flas”, shkruan DailyMail.

Pas pretendimeve, se Offset është një mashtrues serial, një tjetër ndjekës shkroi:

“Manipulimi është gjithashtu një formë abuzimi”.

Cardi shkroi përsëri:

“Askush nuk mund të më manipulojë mua për të bërë seks. Unë kam një zgjedhje. Kur të lodhem nga penisi do të largohem. E vetmja gjë që më kthen përsëri është penisi. Jo gjuha, jo paratë, jo veturat, ishte penisi!”