fbpx

Nëna dhe vajza i shtrihen te dera e shtëpisë, deputeti lëshon apelin

Deputeti i Kosovës, Labinot Tahiri njihet për shpirtin e tij human. Ditën e sotme, Labinotit i kanë shkuar tek dera një nënë dhe vajza e saj e vogël.

Deputeti tregoi se ato kërkuan t’ia paguante qiranë për një muaj pasi nëna nuk kishte mundësi.

Labinot bëri një gjest të madh dhe tha se do ta paguajë për 10 muaj qiranë bashkë me fondacionin që ka me popullin. Ai publikoi edhe një video ku shfaqet nëna me vajzën e saj tek porta.

“Kjo nënë me këtë vajzë nga Suhareka, ka dy ditë që vjen tek shtëpia ime! Videon e ka realizuar djali im Eltoni qysh në mëngjes! Kjo nënë ka kërkuar që të ia paguaj qiranë, por nuk ka lënë emrin e saj!

Njëri rast nga shumë raste të ndryshme të cilët rrethojnë shtëpinë tonë, shtëpinë e shqiptarëve bujar! Për ta kaluar dimrin me vajzën, i thoni se do të ia paguaj qiranë ose dikush atje nga Suhareka nëse e takoni apo e njihni le ta merr përsipër dikush që mos të mbetet jashtë baneses.

Për 10 muaj pagës, jam i gatshëm nga Fondacioni i përbashkët me popullin që kam, të ia paguaj qiranë! Jashtë Kuvendit, me mision për të i ndaluar lotët e nënave, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!”, shkruan Labinoti.

Mirëmengjesi shpirtêra të mirë! Kjo nanë me këtë vajzë nga Suhareka, ka dy ditë që vjen tek shtëpia ime!Videon e ka realizuar djali im Eltoni qysh në mêngjes! Kjo nanë ka kêrkuar që të i'a paguaj qeranë, por nuk ka lënë emrin e saj! Njêri rast nga shumë raste të ndryshme të cilët rrethojnë shtëpinë tonë, shtëpinë e shqiptarëve bujar! Për ta kaluar dimrin me vajzën, i thoni se do të ia paguaj qeranë ose dikush atje nga Suhareka nëse e takoni apo e njifni le ta merr pêrsiper dikush që mos të mbetet jashtë baneses. Pêr 10 muaj pages, jam i gatshëm nga Fondacioni i përbashkët me popullin që kam, të ia paguaj qeranë! #Jasht #Kuvendit, me mision për të i ndaluar lotët e nanave, Labinot Tahiri, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë!

Geplaatst door Labinot Tahiri op Dinsdag 15 oktober 2019