fbpx

Nëse keni lëkurë të ndjeshme mos humbni këto këshilla për vendosjen e grimit

Përgatitja e lëkurës para se të vendosni grim është hapi më i rëndësishëm

Nëse keni lëkurë të ndjeshme ju duhet të siguroheni që ta hidratoni mirë atë. Grim mineral dhe organik nuk është gjithmonë më i miri

Ndërsa mund të supozoni se përbërja e etiketuar “e gjitha natyrale” do të qetësonte automatikisht lëkurën e ndjeshme, ju prapë duhet t’i lexoni me vëmendje të gjithë përbërësit. Nëse ka shumë parfum dhe tre, katër, pesë ose më shumë prezervativë, nuk është më aq e sigurt.

Grimi i ngurtë është përgjithësisht më i sigurt.

“Formulat stick ose kompakte janë më të lehta për tu krijuar pa shumë prezervativë sepse ato nuk përmbajnë ujë, i cili mbledh baktere.

Kushtojini vëmendje datave të skadimit

Një element shpesh i anashkaluar i paketimit të një produkti bukurie është simboli i vogël që ju tregon “6M” (gjashtë muaj) “12M” (një vit), etj. — ky numër tregon sa zgjat ai produkt pasi hapet. Kushtojini vëmendje dhe sigurohuni që të zëvendësoni produktet kur skadojnë