fbpx

Nesër në dy zona nuk ka energji elektrike në në Tiranë

Nëpërmjet një njoftimi për mediat, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike bën me dije se nesër për shkak të punimeve në disa fidera të nënstacionit të Selitës do ketë ndërprerje energjie në Tiranë.

Energjia elektrike do të stakohet gjatë intervalit kohor 09:00-11:00 dhe 11:00-13:30 në rrugën “Muhamet Gjollesha” dhe rrugën “Sandër Prosi”.