Nesër protesta e opozitës, thirrja e Ambasadës Amerikane

Ditën e nesërme do të zhvillohet protesta e radhës së opozitës në orën 19:00.

Mirëpo, Ambasada Amerikane në Tiranë ka lëshuar një thirrje ndaj qytetarëve, por edhe organizatorëve të protestës.

“Personeli i Ambasadës së SHBA-së dhe anëtarët e familjes janë drejtuar për të shmangur të gjitha pikat e grumbullimit dhe vendet ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdimësi.

Veprimet për të marrë:

Shmangni grumbullimet e mëdha dhe fushat ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdimësi.

Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj.

Monitoroni mediat lokale për përditësime.

Mbani një profil të ulët”, thuhet në njoftimin e Ambasadës/real-news.tv