Nikolla: Mua më plasi gota në dorë

Ish-ministrja e Arsimit Lindita Nikolla thotë se ajo ishte viktimë e ndryshimeve në qeveri. Nikolla thotë se asaj i plasi gota në dorë, kështu që duhej të largohej.

Sipas saj, qeverisja pas kësaj kishte nevojë për energji dhe ekip të ri, transmeton “News 24”

Ishte një moment i fortë që le të themi gota plasi në dorën time dhe normal që unë duhet të largohesha, por arsyet e tjera për t’i dhënë një energji të re dhe një reflektimi të thellë, kryeministri por jo vetëm gjithë mazhoranca dhe qeverisja falë edhe protestës së studentëve ndodhi dhe u pa e arsyeshme që duhej një sinergji dhe një skuadër e re për të ecur përpara me programin e qeverisë.”, u shpreh Nikolla./real-news.tv/