fbpx

Nis shumë shpejt gjyqi, fletëthirrje nga gjykata për Erion Veliajn

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka njoftuar seancën e parë gjyqësore ndaj kryetarit të bashkisë së Tiranës si palë e paditur nga presidenti i Oraneës Ylli Ndroqi.

Në fletë-thirrje thuhet se nëse Erion Veliaj nuk paraqitet në 16 korrik në seancë, gjykata do ta përsërisë ftesën e më pas do të kërkojë shoqërimin me policë.

Veliaj është paditur mos kallëzim krimi, pasi në media ka folur dhe për persona që kanë tentuar ti vënë gjoba kryetarit të bashkisë.