Një shaka me lëndë shpërthyese (Video)

shaka.png

Në çdo rreth shoqëror është një tip shakaxhi që i punon mendja vetëm për rrengje.

Por, ka raste që shakatë e tepruara mund të përfundojnë në tragjedi.

Kjo gjë mund të ndodhte edhe në rastin e mëposhtëm. Një djalë vendosi që të vinte pak lëndë shpërthyese në vendin ku ishte ulur shoku I tij.

Fatmirësisht, pasi plasi lënda shpërthyese dhe e hodhi në ajër, ai që pësoi rrengun nuk pati dëmtime të rënda.

scroll to top